Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Rotterdam

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Rotterdam

5 sterren na 6 reviews

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerecht, prijs & kwaliteit verhouding is goed. Lekker stukje kip! Vanwege de Corona de bestelling afgehaald, tijd van te voren aangegeven. Was perfect, heb geloof 1 minuutje moeten wachten. Uiteraard is het eten in het restaurant beter omdat je bij mooi weer buiten aan het haventje kan dineren. (voor de Corona beperkingen). Enige minpuntje: Het is online niet mogelijk om het 3 gangenmenu te bestellen. Die is van maandag tot donderdag 14,50 euro! Kan je zelf bijna niet voor koken. Bij de bestelling krijg je er een maiskolfje bij, zou als kok deze vervangen door een bladerhapje of iets dergelijks. Dan is het allemaal net wat specialer. Samengevat: Goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de afhaalservice geprobeerd en met succes. De bestelling was precies op het aangegeven tijdstip klaar. Alles goed verpakt en zeer smaakvol!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ook nog eens snel klaar

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker en goed verpakt

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, ook nog goed warm bij thuiskomst. Een minpuntje vond ik de combinatie van de aardappelsalade met de zoetzure groente, had ik liever gescheiden gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker eten. Ik zou alleen ipv aardappel wedges gewoon aardappelsalade aan de klanten aanbieden die was echt lekker. . De wedges waren niet echt warm meer. Voor de rest. Heerlijk gegeten.